Legbordstellingen

Bent u op zoek naar een leverancier van legbordstellingen?

Dan bent u bij Interrrek aan het juiste adres. Interrek levert verschillende legbordstellingen. Bijvoorbeeld de GS-3 legbordstelling. Dit type verzinkte legbordstelling is zonder speciaal gereedschap snel te monteren. De draagkracht kan op lopen tot 300 kg! Of een houten legbordstelling. Ze zijn laag geprijsd en hebben ook een hoog draag vermogen. Geschikt voor: archieven, magazijnen, winkels, kantoren en hotels. De Duwic legbordstellingen in het assortiment. heeft geen kruisschoren en is dus aan beide zijden te beladen. Bij de montage komt er geen bout of moer aan te pas!

Afmetingen en veiligheid legbordstelling

Eenlegbordstelling van Interrek voldoet aan de gestelde veiligheidsnormen. Onzelegbordstellingen zijn leverbaar in verschillende maten en afmetingen. Een legbordstelling van Interrek is gemakkelijk intern te verplaatsen of uit te breiden. Interrek denkt met u mee en adviseert u graag.

Interrek voor Service en Kwaliteit

Interrek is gevestigd in Amsterdam maar werkt door heel Nederland met sterk concurrerende prijzen. Interrek levert vaak in de volgende steden: Rotterdam, Utrecht, Den-haag, Hilversum, Almere, Amersfoort en Lelystad.

Interrek levert al 27 jaar legbordstellingen aan grote en kleine bedrijven. Interrek is gevestigd in Amsterdam en een relatief klein bedrijf. Wij kunnen snel schakelen en kunnen hierdoor scherpe prijzen hanteren. Heeft u vragen over de mogelijkheden van Interrek en een legbordstelling? Vul het contactformulier in of bel direct  020-6360578.