Entresolvloer

Een entresolvloer van Interrek

Bij een hoog magazijn kunt u de hoogte gebruiken voor opslag en wel met een entresolvloer. Een entresolvloer is eigenlijk een extra etage in uw magazijn. Interrek zet de voordelen voor u op een rijtje:

  • Verdubbeling van Uw vierkante meters
  • Solide constructie op maat gemaakt
  • Productie en montage zeer eenvoudig
  • Meestal geen bouwvergunning nodig
  • Ontwerp volgens de geldende ARBO voorschriften

Afmetingen en veiligheid entresolvloer

Een entrsolvloer van Interrek voldoet aan de gestelde veiligheidsnormen. Entresolvloeren zijn leverbaar in verschillende vormen en afmetingen. Een Entresolvloer van Interrek is gemakkelijk intern te verplaatsen of uit te breiden. Interrek denkt met u mee en adviseert u.

Interrek voor Service en Kwaliteit

Interrek is gevestigd in Amsterdam maar werkt door heel Nederland met sterk concurrerende prijzen. Interrek levert vaak in de volgende steden: Rotterdam, Utrecht, Den-haag, Hilversum, Almere, Amersfoort en Lelystad.

Interrek levert al 27 jaar entresolvloeren aan grote en kleine bedrijven. Interrek is gevestigd in Amsterdam en een relatief klein bedrijf. Wij kunnen snel schakelen en kunnen hierdoor scherpe prijzen hanteren. Heeft u vragen over de mogelijkheden van Interrek en een entresolvloer? Vul het contactformulier in of bel direct 020-6360578.