Palletstellingen

Interrek is importeur van DUWIC palletstellingen. De liggers bestaan uit dubbele C-profielen met klampen die op 6 punten in de staander worden geklemd. De staanders bestaan uit koudgewalste profielen die met schoring in elkaar worden geschroefd. De liggers kunnen om de 7,5 cm worden ingehangen. Voor het inrichten van uw magazijn met Palletstellingen bent u op de juiste link. Nieuwe PALLETSTELLINGEN kunnen wij u aanbieden voor gebruikte prijzen.

Om scherpe aanbiedingen te kunnen offeren vernemen wij gaarne van u de specificaties betreffende de magazijnruimte , het aantal liggerparen en de door u te gebruiken palletafmetingen.

Interrek Amsterdam levert nieuwe palletstellingen voor nagenoeg gebruikte prijzen.

xxDe Palletstellingen zijn leverbaar in de volgende afmetingen in de kleuren:

Staanders kleur Blauw" of Gegalvaniseerd en Palletstelling liggers kleur "Oranje":

De palletstellingen worden geproduceerd conform de europese F.E.M 10/2/02. (Fédération Européenne de la Manutention) Dit is een Europese onderzoeksorganisatie met een zeer lange traditie. De FEM organisatie is als de Nederlandse GSF. Deze groep onderzoekt en voert studies uit met betrekking tot de veiligheid van stellingen en ook met betrekking tot de situatie waarin zij gemonteerd worden.

Interrek levert tevens hoek- en staanderbeschermers. Diepteliggers en andere speciale materialen zijn op aanvraag leverbaar. Samen met de kennis en ervaring van DUWIC is Interrek Amsterdam in staat om ieder magazijn efficiënt en veilig in te richten.

Interrek is importeur sinds 1985 van Duwic legbordstellingen, grootvakstellingen, palletstellingen en draagarmstelling. Duwic is lid van de Averys-groep. Dit is een groep West-europese stellingfabrikanten, die in overleg de Europese magazijninrichtingsmarkt benaderen.

Vrijblijvend advies of offerte

Voor uitgebreide informatie, een vrijblijvende offerte of andere vragen over onze draagarmstellingen kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen.

button informatie aanvraagen