Grootvakstellingen

Interrek is importeur van de DUWIC grootvakstellingen. De staanders bestaan uit koudgewalste profielen die met schoring in elkaar worden geschroefd. De liggers kunnen om de 7,5 cm worden ingehangen. Duwic Grootvakstellingen zijn verkrijgbaar in de afmetingen

Hoogte Staanders Breedte liggers
1800 mm 1200 mm
2100 mm 1500 mm
2400 mm 1800 mm
2700 mm 2100 mm
3000 mm 2700 mm
tm 5400 mm idem
xx

 

Grootvakstelling: Materiaal en kleur

De kleur van de staanders zijn blauw RAL 5010. De liggers zijn RAL 2004 Oranje of zijn ook verkrijgbaar in RAL 7035 grijs. Buiten het stoeltjesprofiel zijn er ook kokerprofiel liggers te verkrijgen. In dat geval wordt er ook weleens gesproken van halfzware palletstelling of breedvakstelling.

Grootvakstelling: Accessoires

Om het gewicht beter te verdelen zijn er ook diepteliggers te bestellen. Speciaal voor de confectie industrie zijn er ook ronde liggers .( Confectiestangen ) te leveren. Op deze manier wordt deze grootvakstelling ideaal geschikt als confectiestelling. Grootvakstellingen zijn uitermate geschikt voor de opslag van zowel kleine als relatief grote niet gepalletiseerde produkten. Grote sectiebreedtes zijn probleemloos te realiseren.

Toepassingen

Grootvakstellingen van DUWIC worden gebruikt bij de opslag in de detail en groothandel, onderdelenmagazijn, confectie industrie / Groothandel etc
Kokerprofiel geschikt voor vloerconstrucries,door C-Dur panelen over de liggers te plaatsen
J - Profiel waarin een vlonder ( 18-22-25-28 mm dik) geplaatst kan worden. Grote draagvermogens tot 650 kg per legbord

Interrek is importeur sinds 1985 van Duwic legbordstellingen, Grootvakstellingen, Palletstellingen en Draagarmstelling , GS-3 legbordstellingen , Houten stellingen , Archiefkasten , Handpallettrucks , Magazijninrichting.

Vrijblijvend advies of offerte

Voor uitgebreide informatie, een vrijblijvende offerte of andere vragen over onze draagarmstellingen kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen.

button informatie aanvraagen